SABADELL > SABADELL, ESPORTS i CIUTAT

sobre el Basquet a Sabadell

(1/3) > >>

kitanovsky:
No es que sigui un fan d' aquest esport, tot i això soc soci del Ricoh Manresa més que res per que es un equip català i petitet, com el nostre Centre d' Esports. Però tot i això el segueixo una miqueta.

Amb aquest escrit, volia fer veure que tenir un equip a l' ACB no es tan car com intentar pujar a segona A amb el futbol. Mireu que el Manresa amb un pressupost de 300 kilos va tornar a pujar a l' ACB i amb un de poc més de 400 la va guanyar, ara fa uns 7 anyets.

Per una altra banda Girona. Cansats de deixar diners al Girona -i d' estar l' equip a tercera, on va començar el projecte- han deixat d'invertir en el futbol  ara han apostat molt fort pel bàsquet. Els 300 kilos del pressupost de futbol i els 300 del basquet els han ajuntat per intentar fer un equip que guanyi l' ACB.

A Sabadell, ara fa anyets que no tenim cap esports professional de masses a una categoria decent. El Bàsquet es molt més barat que el futbol. Crec que invertir en Basquet podria estar molt be, ja que amb un pressupost de 300 kilets es podria tenir un equip a l' ABC, cosa més que interessant.

Que n' opineu sobre el tema? Bàsquet o futbol?

Garces:
jo futbol per mes car k sigui no es pot tenir un ekip amb tanta historia tant famos a espanya per la seva estancia a primera.

MUTIO:
Està clar que és "molt més senzill" tenir un equip de garanties en basket que en el futbol. Economicament és molt més viable. Però a Sabadell, per exemple hi hauria el problema de pabelló. S'hauria d'ampliar o fer més gran, ja que si no vaig errat la capacitat mínima ACB ha de ser de 4.500 espectadors.

birrero:
A Sabadell ja vam tenir el Caixa Sabadell i el van deixar morir.

Jo futbol (i waterpolo, clar).

BIRRI:
Ei però què passa, que akí no tenim un ekip de basket o q?  :laugh:

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version