Autor Tema: EQUIPS EN BANCARROTA  (Llegit 353525 cops)

0 Usuaris i 2 Visitants estan veient aquest tema.

Desconnectat Inda

  • Mecenes Or
  • President
  • *
  • Missatges: 8972
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #400 el: 10 de Juny de 2009, 18:47:56 pm »
No és un equip en Bancarrota... però crec que s'hauria d'investigar.

El senyor Florentino està gastant una de quartos sense tenir en compte ni el preu real del que compra. I segons la premsa madrilenya, 'el dinero sobra'. Els diners no sobren. I s'hauria d'investigar d'on ve la pasta que fa servir Florentino. Es rumoregen quins són els bancs que han donat practicament a fons perdut 300 millons d'euros a Florentino perquè fitxi. Recordo, a més, que els bancs són els primers que van rebre pasta pública perquè l'economia seguís funcionant. I ara 300 millons d'euros van al senyor Florentino perquè reventi els preus del mercat i fitxi a l'engròs. El futbol està molt manipulat i molt corrupte. S'hauria d'investigar i al giual que no s'haurien de permetre nous casos 'Celta' i 'Sevilla'... tampoc s'haurien de permetre coses com aquestes. Kaká, al Madrid será mil-eurista... cobrarà 1.000 euros a l'hora.

Estic total-ment d'acord,en època de vaques magres es casi un delicte gastar els diners d'aquesta manera,i ja sé que algú pot dir que amb els seus calès pot fotre el que vol,pro jo començo a dubtar que siguin seus,a veure si seran els de tots(fons reservats)  :greedy: :greedy:
ENDAVANT SABADELL¡¡¡¡¡

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7024
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #401 el: 15 de Juny de 2009, 15:23:21 pm »

La setmana que ve acaba definitivament la temporada a 2aA i 2aB, al complet.

Se saben de quins clubs ténen dificultats? I de quins es pot parlar que no els salva del descens ni un miracle?

Desconnectat Razz

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 625
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #402 el: 17 de Juny de 2009, 00:00:16 am »
navegant per internet i pensant amb el tema de les denúncies davant la AFE, he trobat un document sense pèrdua:

http://www.afe-futbol.com/2009_7%20denuncias%20verano-01%202%C2%AA%20B.pdf

Una circular informativa de la AFE, on exposa, quan, on, com i mitjançant quins documents els jugadors han de presentar les denuncies, per no perdre's l'ultim paragraf:

"Ante la difícil situación económica por la que atraviesan algunos clubes, que pudiera llevarlos en un futuro a
un Procedimiento Concursal, con las consecuencias que de ello se derivarían para las deudas salariales que
mantengan con sus futbolistas; es necesario que ahora, más que nunca, valoréis seriamente la
conveniencia o no de llegar a acuerdos de aplazamientos de pago de las deudas.

En todo caso, desaconsejamos cualquier tipo de aplazamiento de pago con aquellos clubes que tienen
graves problemas de pago o que pasan de 2ª División “A” a 2ª División “B”, o viceversa; así como de 2ª
División “B” a Tercera División
; ya que, en estos supuestos, pudiera haber complicaciones para el cobro de
las cantidades aplazadas a través de las Comisiones Mixtas"

Vaja que estan dient que la gent foti denuncies a tort i a dret. he llegit que l'any passat de 80 clubs de 2ªB, 50 van acabar la temporada amb alguna denuncia i s'espera superar la xifra aquest any. De moment la data clau es el 29 de juny com a data màxima per als futbolistes per a presentar denuncies, després que cada un salvi el seu cul...

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12480
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #403 el: 17 de Juny de 2009, 20:24:20 pm »
L' Alabès, presentarà un ERE si baixa definitivament.  :o

Citar
El ERE puede llegar el lunes si hay descenso matemático el sábado
F. R. DE E.      

Aunque la primera meta siga siendo ganar el partido ante el Alicante, esperar el pinchazo de Las Palmas y soñar hasta la última jornada, el Alavés ha avanzado en las últimas horas las gestiones para presentar un ERE. El expediente de regulación de empleo, que deberá presentarse en el juzgado, se encuentra prácticamente listo. Si el próximo sábado se consuma el descenso de categoría, podría entregarse el lunes para acelerar los plazos y evitar en lo posible la continuidad de futbolistas con los que no se cuenta.

En realidad, la intención alavesista es que los jugadores con contratos altos no sigan en el club un día más de lo necesario. Es decir, la pretensión es conseguir que se acepte el expediente de regulación de empleo en el menor tiempo posible, afrontar si se da el caso las indemnizaciones y evitar cargas económicas en la siguiente campaña. Y es que si los futbolistas con contratos elevados siguiesen en la entidad durante la pretemporada, ésta debería hacerse cargo de sus sueldos mientras se tramita el expediente. Sólo esas nóminas de julio o agosto, por ejemplo, podrían suponer un grave problema económico para el Alavés, cuyo presupuesto para toda la plantilla si se consuma el descenso apenas llegará al millón de euros.

El objetivo que el club ha planteado en los dos últimos días a los agentes de los futbolistas es llegar 'limpio' al inicio de la pretemporada 2009-2010. Sin embargo, se trata de una pretensión difícil de cumplir, como ya sucediera la pasada campaña, donde futbolistas que estaban fuera de los planes albiazules acabaron quedándose en la plantilla. Ahora, el ERE puede impedir que esto suceda, porque aquellos futbolistas que no acepten la rescisión de sus contratos serán incluidos en la regulación.

Empleados

Como adelantó ayer este periódico, la pretensión del Alavés es la de quedarse apenas con un tercio de la plantilla que en esta campaña se encuentra muy cerca de provocar el descenso a Segunda B. El núcleo de vitorianos, con Kalderon o Igor Martínez, se encuentra en la lista de futbolistas válidos para el club en caso de perder la categoría. Con otros como Edu Albacar se tratará de conseguir un traspaso, aunque la coyuntura futbolística complica esta posibilidad, como se ha demostrado en ocasiones recientes.

El ERE que prevé la entidad albiazul también afectará de lleno a los empleados no deportivos. Y es que los dirigentes del Alavés ya anunciaron hace varias semanas a sus trabajadores de oficinas y servicios que en caso de descenso los recortes afectarán al «80 ó 90%» de ellos. Es decir, que la estructura del club como se ha entendido durante los últimos catorce años, con la entidad en el fútbol profesional, se perderá. El Alavés, si llega el descenso, deberá afrontar una etapa interna también muy severa.

http://www.canalmendizorroza.com/portal/content/view/15144/0/

Extret de Canal Mendizorroza.

Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat J.R.G.

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 2280
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #404 el: 17 de Juny de 2009, 21:15:07 pm »
El Juzgado admite el concurso de acreedores en la Cultural Leonesa · El presidente afirma que es la única solución para que la entidad no desaparezca · Afirman que arrastran la deuda desde 1982 · Se presentan tiempos de gestión "austera y con criterio"


El Juzgado de lo Mercantil de León ha admitido el concurso de acreedores en la Cultural y Deportiva Leonesa, equipo que ha militado la última temporada en el grupo II de Segunda División B y que arrastra, según confirmó su presidente Domingo Cueto, una deuda "por encima de los 4 millones de euros".
De hecho, han sido los propios miembros del Consejo de Administración de la Cultural, con Cueto a la cabeza, los que reclaman una deuda de más de 3 millones de euros, lo que les ha llevado a tomar esta decisión "porque era la única solución para que la entidad no desapareciera".
"La cesión de poderes para que sea siga siendo gestionado bajo las directrices de un administrador concursal"
El máximo mandatario culturalista, que en más de una ocasión -la última al concluir la presente campaña- había amenazado con la dimisión, ha señalado que la complicada situación financiera de la entidad "se arrastra desde el año 82 con deudas heredadas por el actual Consejo que ahogan su viabilidad".
En la Cultural Leonesa aún no tienen constancia por escrito del auto de la resolución del Juzgado, pero su presidente ya firmó este miércoles, "la cesión de poderes, para que, a pesar de seguir gestionado por nosotros, sea bajo las directrices de un administrador concursal".
A los embargos pendientes -por casi 1 millón de euros-, hay que sumar los más de 90.000 euros que se deben, según una sentencia judicial, al ex-técnico Milo Abelleira por la rescisión de su contrato y los 331.000 euros reclamados por ex-directivos del club antes de su conversión en SAD.
Estos embargos pendientes impiden que la entidad reciba el dinero que le adeuda el Ayuntamiento y alguna otra institución, en concepto de subvenciones, con lo que el actual Consejo no puede hacer frente a la deuda con la plantilla de un millón de euros que entre sueldos, parte de sus fichas y primas por jugar la fase de ascenso, que deberían cobrar antes del 31 de julio para evitar el descenso.
La entidad leonesa advierte que tocan tiempos de gestión "austera y con criterio", ya que la Ley concursal implica que "algunos cobrarán, pero no se puede decir ni cuándo, ni cuánto", lo que ha sembrado la desazón entre la plantilla.


http://www.marca.com/2009/06/17/futbol/mas_futbol/1245255669.html
EFE 17/06/09 - 18:21.

El mateix que el Terrassa... Mare meva com està el fútbol...  :blink Encara dono més gràcies per l'actual situació institucional del CES. Crec que poden caure molts equips el pròxim 31 de juliol per impagament als seus jugadors.
« Darrera modificació: 17 de Juny de 2009, 21:21:46 pm per J.R.G. »

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7024
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #405 el: 18 de Juny de 2009, 09:34:44 am »

Tot un Alavés que fa pocs anys es veia en una mítica final de UEFA...  i ara vagabundejant per la 2aB com nosaltres.
Quin estiu ens espera! Us imagineu que baixin per impagaments 5 ó 6 equips de 2aA?

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7024
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #406 el: 18 de Juny de 2009, 14:40:01 pm »

Tot un Alavés que fa pocs anys es veia en una mítica final de UEFA...  i ara vagabundejant per la 2aB com nosaltres.
Quin estiu ens espera! Us imagineu que baixin per impagaments 5 ó 6 equips de 2aA?

Doncs pujariem nosaltres.

Per això ho deia!

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7024
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #407 el: 18 de Juny de 2009, 15:22:21 pm »

Tot un Alavés que fa pocs anys es veia en una mítica final de UEFA...  i ara vagabundejant per la 2aB com nosaltres.
Quin estiu ens espera! Us imagineu que baixin per impagaments 5 ó 6 equips de 2aA?

Doncs pujariem nosaltres.

Per això ho deia!

No seria una bona noticia.

I per què no? Que els despatxos ens tornin el que ens van treure...

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7024
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #408 el: 18 de Juny de 2009, 20:13:13 pm »

Tot un Alavés que fa pocs anys es veia en una mítica final de UEFA...  i ara vagabundejant per la 2aB com nosaltres.
Quin estiu ens espera! Us imagineu que baixin per impagaments 5 ó 6 equips de 2aA?

Doncs pujariem nosaltres.

Per això ho deia!

No seria una bona noticia.

I per què no? Que els despatxos ens tornin el que ens van treure...

Perque no estem preparats per pujar ara a Segona A, seria una alegria fins al setembre. No tenim ni estructura, ni projecte, ni plantilla, ni pressupost ni res preparat per aquesta categoria.

Peró podríem fer un equip competitiu per quatre duros, i tenir superàvit. Betis, Real,... ens vindrien a veure!

Desconnectat birrero

  • Penya @rlekinats.com
  • President
  • *
  • Missatges: 12480
  • Gènere: Masculí
  • Twitter: @JordiRomagosa
    • www.wssbarcelona.com
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #409 el: 18 de Juny de 2009, 23:47:03 pm »
Tercera Divisió:

Els jugadors del Cassà no cobren de fa 5 mesos, i posen denúncia per la seva situació.

http://www.elmundodeportivo.es/gen/20090617/53725560791/noticia/se-tensa-la-situacion.html
Ara a @wssbarcelona fent créixer el futbol femení.

Soc birrerooooo, i vinc al camp amb una Moritz fresqueta, soc birrerooooo, abans del partit em foto una estrelleta, soc birrerooooo, a mitja part no bec aigua per cervesa...

Desconnectat BLANC-I-BLAU

  • President
  • *********
  • Missatges: 7972
  • Gènere: Masculí
  • un camp de primera
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #410 el: 19 de Juny de 2009, 22:18:08 pm »

Tot un Alavés que fa pocs anys es veia en una mítica final de UEFA...  i ara vagabundejant per la 2aB com nosaltres.
Quin estiu ens espera! Us imagineu que baixin per impagaments 5 ó 6 equips de 2aA?

Doncs pujariem nosaltres.


Segur que pujariem?  Pel que tinc entès primer se´ls ofereix la plaça als descendits de Segona A, i és condició obligatòria assumir el deute de l´equip que descendeixi ("quasi res"  :grogi).... Tot i així sempre hi ha litigis en aquest tema entre els descendits i els que es queden a les portes de l´ascens.
Ni Barça, ni Madrid, sempre C.E.Sabadell

Desconnectat Razz

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 625
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #411 el: 20 de Juny de 2009, 04:03:53 am »
i els descendits de segona A son................ ............. Alacant amb un ERE a part dels seus treballadors (jugadors)...........Alabés amb 3/4 del mateix, Eibar i Sevilla b que dubto que estiguin per aquestes coses.....

Desconnectat Razz

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 625
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #412 el: 20 de Juny de 2009, 13:47:11 pm »
ja tenim el primer club que desapareix, i només estem a 20 de juny....


Desaparece el CD San Fernando

17/06/2009. Redacción (FOTO: Eulogio García)

Los socios del CD San Fernando han optado por la desaparición del actual club y buscar la refundación en uno nuevo. Así lo decidieron en la Asamblea celebrada en la noche del martes día 16 en el Hotel de Bahía Sur. Desaparece así una entidad deportiva con 66 años de historia, que en la última temporada, ahogado por las deudas, terminó descendiendo a Tercera división.

Se necesitaba que dos tercios de los presentes –cerca de 300 socios- se decidiesen por una u otra opción. Finalmente un total de 181 socios -de los 220 que votaron- eligieron empezar de cero. Un total de 33 socios votaron no, y seis votaron en blanco.

A partir de ahora, lo que queda del CD San Fernando seguirá sus pasos hasta la desaparición total y paralelamente se comenzará a fundar el nuevo club, cuyo nombre está aún por decidir –aunque se habla de CD San Fernando 1943-.

En esta asamblea también se dio el visto bueno al nuevo grupo de trabajo formado por seis socios que en principio –está abierto a la participación de quien esté interesado- será  el encargados de la puesta en marcha del futuro club isleño: Daniel Luna, Manuel Aleu, Carmen Ureba, Agustín Fernández Cruz, Ramón Suárez y Manuel Gutiérrez Sánchez.

Este grupo de socios tendrá como primera misión negociar con otro club, presumiblemente el Unión Sporting San Fernando –que milita en milita en Primera Andaluza-, el anunciado estos días traspaso/compra. En el segundo caso, este club presidido por el empresario Juan Rojas está tasado en 90.000 euros.

Este equipo de la Bahía, que ahora dice adiós por culpa de la mala situación económica que arrastra desde hace unas temporadas, fue fundado en 1943 y vivió su época dorada entre 1954 y 1964, década en la que el equipo militó en la Segunda división. Además ha militado siete temporadas en Segunda B y 39 en Tercera.

Font: diariobahiadecadiz

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7024
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #413 el: 25 de Juny de 2009, 10:12:10 am »

El nostre Joel ha denunciat el Gavà per deutes de fa dues temporades.

Desconnectat BLANC-I-BLAU

  • President
  • *********
  • Missatges: 7972
  • Gènere: Masculí
  • un camp de primera
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #414 el: 27 de Juny de 2009, 00:26:14 am »
Es rumoreja que 69 dels 80 equips de Segona B no estan al corrent de pagaments....
Ni Barça, ni Madrid, sempre C.E.Sabadell

Desconnectat toni78

  • President
  • *********
  • Missatges: 7508
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #415 el: 27 de Juny de 2009, 01:13:28 am »
Es rumoreja que 69 dels 80 equips de Segona B no estan al corrent de pagaments....

joel deunido, se escapan pocos que si paguen  :beer2 :beer2
visca el sabadell

Desconnectat J.R.G.

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 2280
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #416 el: 27 de Juny de 2009, 12:24:34 pm »
Es rumoreja que 69 dels 80 equips de Segona B no estan al corrent de pagaments....

Em semblen molts, però, si és així, com a mínim 20-25 no s'en salven.

Desconnectat Inda

  • Mecenes Or
  • President
  • *
  • Missatges: 8972
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #417 el: 27 de Juny de 2009, 12:29:03 pm »
Es rumoreja que 69 dels 80 equips de Segona B no estan al corrent de pagaments....

Em semblen molts, però, si és així, com a mínim 20-25 no s'en salven.
Doncs si es veritat que hi han tans equips en situació de fallida,crec que faran la vista grossa i faran algun tripijoc perquè com a mínim no afecti a gaires clubs.
no es igual un o dos clubs que cinquanta :angel:
ENDAVANT SABADELL¡¡¡¡¡

Desconnectat J.R.G.

  • Entrenador
  • *******
  • Missatges: 2280
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #418 el: 27 de Juny de 2009, 15:44:57 pm »
El que s'ha de fer es que s'hi fiqui pel mig el govern central... que modifiqui si cal la Llei de l'Esport i que els clubs estiguin obligats a avalar si no el 100% la part del pressupost que correspon a sous dels jugadors, perquè aixo es el que ha alterat tants anys la competició.

Pràcticament cap equip de Segona B pot avalar, a inicis de la temporada, el 100 % dels sous dels jugadors. El Sabadell, per exemple, no pot avalar el 100 % dels sous dels jugadors que cobraran durant tota la temporada, pel simple fet de que a 1 de setembre encara no tenen aquests calers i que els jugadors cobrin depèn, en gran part, dels ingressos que es vagin produïnt al llarg de la temporada.

Desconnectat kitanovsky

  • President
  • *********
  • Missatges: 7024
  • Gènere: Masculí
Re: EQUIPS EN BANCARROTA
« Respondre #419 el: 28 de Juny de 2009, 20:08:22 pm »
El que s'ha de fer es que s'hi fiqui pel mig el govern central... que modifiqui si cal la Llei de l'Esport i que els clubs estiguin obligats a avalar si no el 100% la part del pressupost que correspon a sous dels jugadors, perquè aixo es el que ha alterat tants anys la competició.

Pràcticament cap equip de Segona B pot avalar, a inicis de la temporada, el 100 % dels sous dels jugadors. El Sabadell, per exemple, no pot avalar el 100 % dels sous dels jugadors que cobraran durant tota la temporada, pel simple fet de que a 1 de setembre encara no tenen aquests calers i que els jugadors cobrin depèn, en gran part, dels ingressos que es vagin produïnt al llarg de la temporada.


donc aixi els jugadors cobraran el que realment han de cobrar!