ALTRES > PERSONALS i OPINIONS

El perque dels vostres nicks!

(1/37) > >>

MUTIO:
És una tonteria, però crec que seria divertit saber la procedència o el perque dels nicks que utilitzeu aquí al forum.
N'hi ha que son prou evidents, però d'altres....
Bé, si us sembla bé, podem anar comentan-t'ho!  :-*

Salutacions :icon_exclaim:

BIRRI:
Buah, el meu te molts anys. Abans quan anava a prendre algo amb els meus amics sempre bebia cervesa i un dia va saltar un i va dir: mira al dani con su birrita, a partir de ahora le llamaremos birri. I ja se'm va kedar això i va ser el nick que vaig començar a utilitzar a l'IRC i més tard al forum ;) No tothom em diu birri pero encara hi ha un grupet de gent que mo diu a part dels del fòrum ;) Per cert Mutio, has d'explicar el t1! ;)

CudiSBD:
El meu es la abreviatura i diminutiu del meu 1r cognom CODINA=Cudi jejejejej mel van començar a dir els companys d'institut cuan vaig arribar al que vaig ara i em va agradar :laugh:

MUTIO:
Doncs el meu és una mica complicat d'explicar. Ho intentaré.
Amb un grup d'amics, utilitzem la paraula mutio, com per dir alguna cosa negativa, o al l'irevés del que realment vol dir. És una paraula inventada que si se sap utilitzar fa gràcia quan xerres amb algú que també la fa servir. Posaré algun exemple.

Exemple 1:

Tinc mutias ganas d'anar a currar  --> traduit seria que no tinc ganes d'anar a currar.


I per acabar i un de complicat...... El Sabadell no pujarà mutio aquest any a 2a A. --> traduit seria que aquest any pujarem a 2aA; perque clar, ficar el mutio davant d'un negatiu, llavors passa a ser el contrari.

Tot plegat una paranoia que em fa molta gràcia i per això vaig escollir aquest nick, que des del principi sempre he utilitzat!!!  :icon_exclaim:  :ok

Salut

SABADELL:
Jo el meu no cal donar explicacions es ben clara SABADELL  ;)

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version