Autor Tema: Normes del fòrum  (Llegit 3656 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat X-Men Aigua

  • Global Moderator
  • Infantil
  • *
  • Missatges: 265
Normes del fòrum
« el: 16 de Gener de 2008, 20:44:57 pm »
Mitjançant aquest "contracte" d'ingrés al fòrum arlequinat, accepto i estic d'acord en:

1) Els Fòrums de cesabadell.org són oberts a la participació de tothom. Per tal d’accedir a la publicació de comentaris, només cal registrar-se de forma totalment gratuïta, seguint les indicacions que es donaran i que es poden resumir en: Al registrar-te, se't demanarà un email que haurà de ser vàlid.
Mitjançant aquest email, rebràs un correu amb un enllaç que hauràs de clickar per acabar de confirmar el teu registre. Si no confirmes el registre, aquest caducarà i s'esborrarà al cap d'un mes aproximadament de la teva sol.licitut.

**Us recomanem que eviteu adreces de hotmail per no tenir problemes amb el registre. Tenim constància de nombrosos errors amb aquest servidor.**

En aquest email que proporcionaràs, se't podrà enviar informació rel.lacionada amb el Club i amb la web de forma periòdica o esporàdica.

2) Tots els participants han d’escriure amb correcció i educació, sense faltar al respecte a la resta d’usuaris. Es pot fer crítica constructiva sense insultar. Les actituds que atemptin contra aquests principis poden ser motiu d’expulsió.

3) Els Administradors seran qui s’encarreguin de la vessant executiva general, els X-Men (7) seran qui ajudaran als Administradors mentre que els Moderadors seran usuaris voluntaris que posaran ordre als Fòrums que liderin, seguint unes normes d’actuació. Per a ser Moderador, cal dirigir-se als administradors i ells valoraran la seva inclusió. Us demanem el màxim respecte a la seva tasca.

4) No es permet cridar (escriure en majúscules), denunciar altres usuaris (linxaments públics), la repetició deliberada de posts en diferents Fòrums, divulgar dades personals o privades amb fins reprobables, fer SPAM o tota mena de publicitat no autoritzada (inclòs d’altres fòrums no esportius existents). La reiteració en aquestes faltes son motiu d’expulsió.

5) Eviteu la publicació de fotografies en els posts, ja que això alentiria la participació d’usuaris que no disposin de connexió d’alta velocitat. Només es permeten fotografies amb motius arlequinats o d'especial interès en el subfòrum de Galeria d'Art.

6) Abans de proposar un nou post, consulteu si ja hi ha un tema obert. Els Administradors i/o Moderadors es reserven el dret d’eliminar els temes reiteratius o incloure’ls en altres fils ja oberts.

7) Els usuaris es poden expressar en l’idioma que vulguin, en plena llibertat. Tot i que cesabadell.org fa servir el català com a llengua oficial, no admetrem cap mena de recriminació per la llengua utilitzada.

8 ) No abuseu dels missatges sense contingut per tal de sumar missatges al vostre compte. Això no és cap competició i no s’ha de valorar més a un usuari per escriure més o menys missatges. Carregant el Fòrum només perjudiqueu a la resta d’usuaris.

9) La Direcció de cesabadell.org es reserva el dret d’eliminar aquells posts injuriosos, amb faltes de respecte o amb difusió de dades personals que atemptin contra els drets fonamentals de les persones.

10) La participació en els Fòrums de cesabadell.org implica la lectura i acceptació d’aquestes normes i de totes aquelles que, pel funcionament d’aquesta iniciativa, es puguin adoptar i comunicar oportunament. El desconeixement de les normes no eximeix del seu compliment.

11) No fer servir aquest fòrum per a penjar o publicitar cap tipus de material prohibit, fals, difamatori, inapropiat, abusiu, vulgar, pornogràfic i/o en definitiva, qualsevol tipus de material que s'aparti de les normes bàsiques de convivència. No respectar aquesta norma pot comportar l'expulsió immediata.

12) Per al correcte funcionament, aquest fòrum utilitza cookies que emmagetzemarà al teu ordinador. Aquesta cookie només conté el teu nick i password i està preconfigurada per a que caduqui en una hora. Nomes s'utilitza per a registrar les teves entrades/sortides al fòrum i comptabilitzar-les a la base de dades de la teva fitxa.

13) Tots els missatges emmagatzemen una IP que en cas d'il.legalitats poden ser perseguides i/o sol.licitades per la Justícia i/o autoritats competents. Notifica'ns si et molesta algun email.

14) Respecta els altres usuaris i no desqualifiquis publicament ni privadament a ningú. Recorda que estàs en un fòrum públic i que com a tal, totes les opinions hi tenen lloc. Aquesta és la gràcia... desenes d'opinions, centenars de formes de pensar... i totes a la teva disposició. Opina i rebatre-les, però sempre respectant-les.

15) És "Norma d'Etiqueta" el passar pel subfòrum PRESENTAT i deixar el teu escrit de presentació.

16) La majoria de companys i companyes que et trobaràs en aquest fòrum, estimem el C.E. Sabadell F.C., d'una o altre manera, amb opinions molt diferents... però l'estimem... si ets aliè als sentiments arlequinats, respecta'ns i seràs igualment benvingut.

17) Per a un bon funcionament, seguiu els consells i recomanacions dels companys "X-Men", col.laboradors i moderadors globals d'aquest subforum, així com les nostres pròpies.

18) Ens reservem el dret d'admisió.

Benvingut/da al Fòrum Arlequinat.
Benvingut/da a la Família Arlequinada.

Ramon Tello & Toni Tió
WebTeam SBD

** Fòrum creat gràcies a la col·laboració d'en Josep Garrido -CONCOR- **
« Darrera modificació: 27 de Juny de 2008, 22:47:02 pm per WebTeam SBD »
Donant suport a WebTeam - Visca el Centre d'Esports Sabadell!!!

Desconnectat X-Men Aigua

  • Global Moderator
  • Infantil
  • *
  • Missatges: 265
Re:Normes del fòrum
« Respondre #1 el: 22 de Juny de 2011, 15:30:05 pm »
Apreciats companys foreros. Sobre el punt següent:

Citar
8 ) No abuseu dels missatges sense contingut per tal de sumar missatges al vostre compte. Això no és cap competició i no s’ha de valorar més a un usuari per escriure més o menys missatges. Carregant el Fòrum només perjudiqueu a la resta d’usuaris.

Afegim que tots els missatges amb un simple Totalment d'acord amb tu, company., sense cap tipus més d'argument, seran esborrats, per evitar excessius missatges sense contingut.

Saludos des de l'administració del foro.
Donant suport a WebTeam - Visca el Centre d'Esports Sabadell!!!

Desconnectat X-Men Aigua

  • Global Moderator
  • Infantil
  • *
  • Missatges: 265
Re:Normes del fòrum
« Respondre #2 el: 13 de Novembre de 2011, 02:08:51 am »
Apreciats companys foreros:

Tots els missatges, a la part baixa dreta, tenen un texte on posa 'Advertir al moderador'. Si considereu que aquell missatge és insultant, pejoratiu o atempta contra alguna norma bàsica de convivència o del foro, podeu pitjar-lo i estudiarem el cas. Ningú sabrà el nom del denunciant i si cal es modificarà/eliminarà els insults o el texte.

Salutacions des de l'administració.
« Darrera modificació: 14 de Novembre de 2011, 19:50:21 pm per WebTeam SBD »
Donant suport a WebTeam - Visca el Centre d'Esports Sabadell!!!

Desconnectat X-Woman Centella

  • Administrador
  • Aleví
  • *
  • Missatges: 78
  • Gènere: Femení
Canvis de seguretat al fòrum.
« Respondre #3 el: 26 de Juliol de 2013, 16:00:57 pm »
Apreciats foreros:

Aquí tots venim a opinar i segurament uns opinarem diferent als altres. Alguns entraran sols per a preguntar alguna cosa, altres per a explicar alguna altre, però si veiem algun intent de cohartar la llibertat d'expressió o algun insult o menyspreu, passarem la tisora i prendrem si cal altres mesures i fins i tot aplicarem alguna sanció.

Per altre banda, els administradors som els que aquí ens reservem el dret d'admissió, i no permetrem que ningú convidi a cap altre usuari a marxar del fòrum. Si cal, ho farem nosaltres convenientment si algú viola les regles que en el seu moment vareu acceptar al donar-vos d'alta al foro.

També volem recalcar que ni som afins a antigues directives, ni a les actuals ni a les que vinguin. El fòrum ha de ser administrativament independent de qui porta el club i de les persones que hi han, i tampoc permetrem que s'intentin identificar usuaris, ni amb antigues, ni actuals ni altres persones que passin per la directiva/oficines/plantilla del club. Això no treu que si es fan insults greus o s'acusa sense proves d'algun fet delictiu, i hi ha una demanda contra un usuari del fòrum, els administradors actuarem conforme a la normativa i lleis vigents, col·laborant amb la justícia. També aclarim que si hi ha algun directiu/treballador/jugador del club que intenta identificar a un usuari del fòrum, posarem en coneixement públic les dades que tinguem conforme a la normativa i lleis vigents.

Per últim, i actualitzant el fòrum hem decidit que el millor per la privadesa dels nostres usuaris, es facin els següents canvis:

-El Fòrum PRIMER EQUIP, serveix per parlar sols dels temes ESPORTIUS del primer equip, però primant els partits i entrenaments. Dintre d'ell, conté el sub-fòrum VESTIDOR, sols visible per als usuaris registrats del fòrum, per a poder comentar més a fons totes les altres qüestions del primer equip i preservar millor la nostre privacitat, allunyada del xafarderisme d'usuaris d'altres mitjans o equips.

-El Fòrum TRIBUNA, serveix per parlar tots els temes que preocupen a l'accionista, soci i simpatitzant que engloben altres temes NO ESPORTIUS relacionats amb el Centre d'Esports. Dintre d'ell, conté el sub-fòrum SOCIAL, sols visible per als usuaris registrats del fòrum, per a poder comentar més a fons totes les altres qüestions del club i preservar millor la nostre privacitat, allunyada del xafarderisme d'usuaris d'altres mitjans o equips.

Salutacions.

Donant suport a WebTeam - Visca el Centre d'Esports Sabadell!!!