ALTRES > SERVEI TECNIC

Publicitat a la pagina web...

<< < (10/10)

almuniaforever:
A la pàgina principal no veig la publicitat per clickar. Ja fa una setmana més o menys que ho he detectat però se'm va oblidar comentar-ho.

WebTeam SBD:

--- Cita de: almuniaforever en 01 de Febrer de 2010, 10:40:04 am ---A la pàgina principal no veig la publicitat per clickar. Ja fa una setmana més o menys que ho he detectat però se'm va oblidar comentar-ho.

--- End quote ---

Efectivament amic Almunia. Des de fa ja alguns dies, he anul·lat la publicitat ja que la he considerat una estafa. Dir-te nomes que amb 30ipico mil banners ensenyats, nomes 'guanyava' un total de 3 euros i pico... vaja, una estafa amb totes les de la llei.

En propers dies, trobareu 2 noves opcions d'ajudar al manteniment d'aquest forum i de la web ex-oficial:

-Col.laborant a buscar amics i/o coneguts que tinguin un negoci i que vulguin promocionar-se en aquesta web mitjançant banners publicitaris... logicament a un preu 'ridicul', ja que com molt be saps, l'unic que intento es no perdre-hi diners.

-Convertir-vos en mecenes i col.laborar amb una quantitat voluntaria, mitjançant una opcio en estudi oferta per PayPal. Estic tambe estudiant quines avantatges es podrien oferir als mecenes que col.laborin amb el manteniment economic de la web i del forum.

Properament us en informare mes ampliament.

Moltes gracies pel teu interes en el tema.

Ramon
WebTeam SBD

Navegació

[0] Índex de Missatges

[*] Pàgina Anterior

Go to full version