JOCS ARLEQUINATS > Temporades anteriors

III Torneig InterPenyes C.E. Sabadell

(1/107) > >>

Manelinho:
Amics,

La penya @rlekinats.com posem en coneixement que estem organitzant el que serà el III Torneig InterPenyes C.E. Sabadell pel proper dissabte 21 de juliol, entre les 9 i les 21 hores.

En aquesta ocasió canviarem un parell de trets característics, la idea és lògicament que per millorar i assegurar el torneig en sí i la seva continuïtat:

1.- Canviem d'escenari. A partir d’aquesta edició i esperem que per molt de temps (serà senyal que tot va bé), passarem a jugar el torneig a les instal·lacions del Club Natació Sabadell, en concret a les naus del c./ Covadonga.

2.- Per altra banda, creiem que és necessari adequar els equips al que han de ser: el conjunt dels socis de les penyes del C.E. Sabadell. Com que no tenim manera de controlar que tots els jugadors siguin membres de les penyes, però el torneig està preparat perquè aquests la juguin, hem decidit que només podran jugar el torneig persones que siguin sòcies del C.E. Sabadell.


Tanmateix, si sou socis i tot i no ser membres de cap penya, voleu jugar el torneig, podem mirar de fer un equip amb socis no penyistes. :grup

100%sabadell:
Doncs la penya Resistencia Arlekinada tornarem a participar per segon any consecutiu viam si aquesta vegada tenim una mica mes de sort i pasem a quarts com a minim.

Molt bona idea la de participar a les naus ens fregirem una mica de calor perque allo es una sauna i no hi han gradas ni res per veure els demes jugar pero buenu de **** mare la iniciativa! :beer2

Manelinho:
L'organització del torneig posem en coneixement que el proper dijous, 5 de juliol, a partir de 2/4 de 8, farem una reunió informativa a l'estadi de la Nova Creu Alta a fi d'exposar el que serà el III Torneig InterPenyes C.E. Sabadell. :hurra

Les penyes, els equips que hi heu participat i els qui hi estigueu interessats, us convidem a assistir-hi. :reunio

Garces:
l'Esquadra Arlequinada també voldrà participar. :beer2

kikillo:
ESPERO K MOTORET SALA TAMBIEM PARTICIPEMOS :hurra

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version