JOCS ARLEQUINATS > Temporades anteriors

ESQUADRA ARLEQUINADA 2007

(1/2) > >>

Garces:
Aprofitan la bona posició aconseguida al torneig del Interpenyes 2007, també en nom de tots els responsables de l'ESQUADRA ARLEQUINADA felicitar-la com apenya pel seu primer any de vida.
Creada al 22 de juliol del 2006, va ser una de les penyes que més es va moure a la pretemporada i als primers partits amb la Resistència Arlequinada. Donem gràcies a tots aquells que ens van recolzar a principi de temporada i que ara mateix també ens recolzen.
ESQUADRA ARLEQUINADA s'ha donat molt a conèixer pel futbol sala de l'Escola Pia entre els seus jugadors, pares mares germans etc...

L'unic que volem dir esque d'aqui pocs dies donarem una altre noticia referent a la penya.

Felicitats!! :DDD

Guardameta:
felicitats per la posicio queem aconseguit tot i els incovenients que em tingut....
i buenu, lu dit capiii
que sorry x lacciden k vaig formar, doncs per aixo no vas ser pichichi...
i despres de tot la que sa liat....

Per cert tenim que parlar, aquesta tarda quedem a la BKS vale?
vinga

BERNISABADELL:
 :balla  Viska L'ESKUADRA  :balla

DJ_Murci:
Felicidades por el primer añito como peña...    :pastis     

Aunque haber si os dejais ver mas tanto en casa como fuera, que empezasteis fuertes (me acuerdo de un amistoso en Manresa que hasta os hecharon de detrás de la porteria   :tongue3: ) y luego no vimos ni la pancarta, ni el bombo, ni el megáfono ni a muchos de vosotros por ningún sitio...   ::)

En cuanto al torneo, solo valoraré deportivamente.. Sois unos cracks, una de las sorpresas positivas del torneo...  En especial mi amigo Garcés, le doy la enhorabuena, has estado a un pasito de ser pichichi...  Sigue trabajando, y el año que viene tal vez sea tuyo...   ;)

Lo dicho,    :clap

MILITU:
per mi, y me tragat MOOOOLS Partits de futbol... sens dubte vosaltres sou els que millor heu jugat al torneig... us a faltat poder mes seguretat en defensa, pero com a joc, tecnica, i remenar la pilota... per a mi heu sigut els millor i amb diferencia

felicitats

Navegació

[0] Índex de Missatges

[#] Pàgina Següent

Go to full version