Autor Tema: POSTER DON BALÓN ARLEQUINAT!!  (Llegit 21604 cops)

0 Usuaris i 1 Visitant estan veient aquest tema.

Desconnectat melo

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 550
Re: POSTER DON BALÓN ARLEQUINAT!!
« Respondre #80 el: 14 de Novembre de 2007, 17:48:00 pm »
Poc favor ens ha fet Don Balon si voliem que el robatori tingues un minim de trascendencia, ja que dels 40 partits de segona B que es van jugar han triat el nostre per posar en portada del resum de la jornada que cada setmana fan... i a sobre ho expliquen com una humiliació al Sabadell...quan això ho vem patir nosaltres...
Sort que tenim el sots-director que en teoria podría haver tirat un cable a la redacció, que normalment escriu el Xavier Ensenyat tot i que aquesta setmana ha sigut Rafa Jimenez...
En fi, que no deixare de comprar aquesta revista per això...però sap greu...avui encara estava explican a gent com havia anat el partit, ja que el resultat es increïblement abultat i preocupant si no es saben les circumstancies del partit...
Lluitant per assolir aquesta glòria
que ens ha portat esforç tants i tants anys

Desconnectat josedv

  • Jugador Prof.
  • ******
  • Missatges: 783
  • Gènere: Masculí
Re: POSTER DON BALÓN ARLEQUINAT!!
« Respondre #81 el: 19 de Novembre de 2007, 14:26:19 pm »
Amic Melo,

em sap greu q això ferís la teva sensibilitat arlequinada. Com pots comprendre, això sí, ningú va tenir mala fe en aquestes 3 línees:

"El Girona consolida su liderato"
Los gerundenses le endosaron un espectacular 0-5 al Sabadell en su casa para asentarse en el primer puesto del Grupo III

No hi ha res més... aquest és l'espai q es dedica a la "portadilla" a la Segona B. No és cap crònica ni hi ha cap intenció de parlar dels partits. Només es destaca un dels resultats, q normalment és d'un dels líders. Jo, a més, no hi vaig ser al camp aquell dia. És més, estava tan fotut q ni vaig voler saber res de la pàgina de Segona B... i ni vaig preguntar com havien quedat els altres. El dimarts posterior vaig veure q havien destacat aquest resultat, però no li vaig donar importància.

Igualment, em sap greu si t'ha molestat!

Apa, ànims, q aquest dissabte gunyarem!

Nunca discutas con un idiot@. La gente podría no notar la diferencia. Kant

Desconnectat melo

  • Juvenil
  • *****
  • Missatges: 550
Re: POSTER DON BALÓN ARLEQUINAT!!
« Respondre #82 el: 20 de Novembre de 2007, 23:25:58 pm »
Hola Jose;

Ja he pogut veure que el numero d'aquesta setmana a l'apartat de premsa treieu l'extracte de Mundo Deportivo sobre la noticia del Sabadell-Girona i l'ovació de l'afició.
Com pots veure em fixo en tota la revista i em llegeixo totes les pagines, fins els peus de foto. Tota la revista és interessant, des del jugador promesa que destaqueu cada setmana, les entrevistes a fondo, info internacional...un llarg etc!!
Aqui potser no és el lloc, però aprofito per felicitar-vos i dir que sou la millor finestra al mon per llegir de futbol. Amb això i rojadirecta.com estas el dia del futbol, d'una manera neutral i sense haver de passar pels altres mitjans de comunicacio infectats (sport, as, tv3, antena 3, etc...)

També aprofito per felicitar a Pere Figueres i el seu equip, radio sabadell, l'arlequinat i aquest forum. perquè quan vius fora de sabadell, tot i que sigui sant boi (des de fa uns mesos), es de moure a la gent per poder estar el dia (que et comprin el diari, que et grabin el programa de tele...) i gracies aquesta gent em puc sentir una mica mes a prop del Centre d'Esports Sabadell ;)

En fi, que ens veiem a Hospitalet, que per mi, més que un desplaçament, es anar a fer un tomb ;)
Lluitant per assolir aquesta glòria
que ens ha portat esforç tants i tants anys